Читај ми!

Пресечен ланац трговине дрогом

Полиција у Чачку привела три особе код којих је пронашла 1,5 килограм хероина, што је једна од највећих заплена тог наркотика у последњих неколико година.

У наставку борбе на сузбијању наркоманије, чачанска криминалистичка полиција пресекла је синоћ још један канал кријумчарења наркотика и запленила око 1,5 килограма хероина. Ово је резултат вишемесечног рада криминалистичке полиције и једна од највећих заплена тог наркотика у последњих неколико година.

Због постојања сумње да су извршили кривично дело неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога полиција је синоћ привела Душана Станића (1977) и Предрага Милојевића (1976) из Ужица, и Александра Марковића (1982) из Горњег Милановца.

Полиција је приликом прегледа осумњичених Станића и Милојевића, код Станића пронашла и запленила око 160 грама прашкасте материје, налик на хероин.

Ухапшени су се, синоћ, око 20.40, путничким моторним возилом марке "рено", ужичких регистарских ознака, зауставили на магистралном путу Чачак-Београд, у месту Прислоница, где су и ухапшени.

После ове заплене, полиција је, око поноћи, у Горњем Милановцу, по налогу истражног судије Вишег суда у Чачку, извршила претрес стана осумњиченог Александра Марковића, због сумње да су Станић и Милојевић одузети хероин купили од Александра Марковића, у намери да га продају на подручју Ужица.

У изнајмљеном стану Марковића пронађено је око 1,4 килограма прашкасте материје, налик на хероин и две ваге за прецизно мерење.

Осумњичени ће, уз кривичну пријаву, бити приведени истражном судији Вишег суда у Чачку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи