Читај ми!

Изгорела барака на Чукарици

У пожару који је избио око 10 часова, у бараци на Чукаричкој падини, изгорела радничка барака. Ватрогасци угасили пожар, нема повређених.

Радничка барака у београдском насељу Чукаричка падина изгорела је у пожару који је избио данас пре подне, а у коме није било повређених, изјавио је Танјугу командир ватрогасно-спасилачког одељења ватрогасне станице "Кошутњак" Драган Миковић.

"Пожар је угашен, а избио је око 10 часова у напуштеној бараци површине око 200 квадратних метара у коју су се населили Роми", рекао је Миковић.

"Ватрогасној служби пожар је пријављен у 10.11, а екипа ватрогасаца стигла је на лице места четири минута после пријаве, затекавши целу бараку у пламену", објаснио је Миковић.

Према његовим речима у гашењу су учествовала два возила са девет ватрогасаца и да се надлежно ватрогасно особље још налази на месту избијања пожара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи