Средњошколцу вршњак одгризао ухо

У тучи која је избила у средњој техничкој школи у Нишу једном дечаку вршњак одгризао део уха. Инцидент се догодио у време школског одмора.

Петнаестогодишњи М. Д. остао је, у тучи, без већег дела десног уха. После збрињавања и прве операције, лекари ће покушати да ураде реконструкцију ушне шкољке.

Лекари кажу да је реч о тешкој телесној повреди и да део уха није могао да буде ушивен, већ да ће то бити учињено када не буде опасности од инфекције.

Директор ОРЛ клинике Мишко Живић изјавио је да је "непосредно после напада на дечака донето ухо на клинику, али да је било неупотребљиво, јер је недостајало још једно парче.

Отац дечака Векослав Динић пријавио је јучерашњи инцидент полицији која о томе води истрагу.

Динић сматра да је школски полицајац или неко из школе требало да заустави групу ученика која је напала његовог сина.

Према његовим речима, један од нападача је рекао "што ме тако гледаш", а потом га напао и ударио песницом у аркаду.

Школско двориште у коме се инцидент догодио деле три школе и око хиљаду ученика углавном мушкараца. Туча је било и раније, али не овако бруталних.

Директор школе Александар Стевановић каже да је питање колико је школа могла да утиче, јер се инцидент догодио у школском дворишту, а школа нема дежурне професоре.

Социјални психолог са филозофоског факултета у Нишу Владимир Нешић као највећи проблем истиче то што ови млади људи не препознају друге начине за решавање конфликата.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи