Тешка несрећа код Врања

Две особе су погинуле, а четири повређене у саобраћајној несрећи у близини Врања. Реч је, највероватније, о групи ловаца који су, у војном џипу, скренули са сеоског пута у провалију.

У тешкој саобраћајној несрећи, у селу Нови Глог, недалеко од Врања, две особе су погинуле, а четири су повређене, потврђено је Танјугу у Полицијској управи у Врању.

Полиција претпоставља да је реч о групи ловаца из Врањске бање и Бабине Пољане, који су јутрос кренули у лов према селу Нови Глог.

Несрећа се догодила када је војни џип "кампањола" у коме је било шест особа, скренуо са сеоског пута у провалију.

"Са најтежим повредама грудног коша и главе је В.П. који је пребачен у Нишки клинички центар, док су П.Т и Т.П, такође, са тешким повредама грудног коша и главе, задржани на врањској хирургији", рекао је доктор Момчило Стошић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи