Захтев за привремено одузимање имовине

Тужилаштво поднело захтев за привремено одузимање имовине бившим челницима Фудбалског клуба Црвена звезда - Драгану Џајићу, Владимиру Цветковићу, Милошу Маринковићу и фудбалском менаџеру Ранку Стојићу.

Више јавно тужилаштво у Београду поднело је суду захтев за привремено одузимање имовине бившим челницима Фудбалског клуба Црвена звезда - Драгану Џајићу, Владимиру Цветковићу, Милошу Маринковићу и фудбалском менаџеуа Ранку Стојићу.

Њима је јуче уручено решење о забрани располагања имовином, до одлуке суда по захтеву тужилаштва, које су им уручили припадници Дирекције за управљање привремено одузетом имовином.

Тужилаштво захтева привремено одузимање имовине, јер је током финансијске истраге утврђена несразмера између њихових законитих прихода и имовине која се налази у њиховом или у власништву чланова њихове породице.

На данашњем суђењу у Вишем суду Београду, судија Данко Лаушевић потврдио је да је тужилаштво поднело захтев за привремено одузимање имовине од Џајића и осталих, и да ће накнадно заказати рочиште на којем ће се о њему расправљати.

Детаљи захтева нису саопштени.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи