Пожар у крагујевачкој TV IN

Просторије крагујевачке Телевизије "ИН" потпуно су изгореле, у пожару који је избио нешто после 18 часова. Нема повређених. Причињена велика материјална штета.

У крагујевачком насељу Бресница, у пожару који је избио данас нешто после 18 часова потпуно су изгореле просторије Телевизије ИН. Нема повређених, али је причињена велика материјална штета.

Ватра је најпре захватила кров зграде и убрзо се проширила на ниже спратове. У пламену је потпуно изгорео телевизијски студио површине стотину квадратних метара, монтажне јединице и емисиона техника.

Према незваничним информацијама, до пожара је дошло због квара на електроинсталацијама у телевизијском студију.

Пожар је локализован после десет минута. Захваљујући брзој интервенцији ватрогасних екипа, спречене су теже последице, с обзирим на то да се на истој локацији налази и бензинска станица.

У тренутку пожара, у згради телевизије налазило се око десетак запослених који су на време напустили објекат.

Зграда Телевизије ИН се налази у Улици Ивана Цанкара, у крагујевачком насељу Бресница.

У гашењу пожара, бројним ватрогасним екипама помагали су радници комуналних предузећа  "Водовод" и "Чистоћа".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи