Несрећа код Краљева

Миливоје М. из Адрана настрадао рушећи кућу, оштећену од земљотреса, у селу Мусина река код Краљева. Миливоје дошао да помогне пријатељу да сруши кућу, како би што пре поставио темеље за монтажну кућу.

Краљевачка полиција саопштила је да је Миливоје М. (46) из Адрана, код Краљева, погинуо током рушења куће оштећене у земљотресу, у селу Мусина река.

На њега је пала носећа греда оштећене куће, а умро је у колима Хитне помоћи, рекао је директор Здравственог центра "Студеница" у Краљеву, Драган Арсић.

Миливоје је дошао у Мусину реку да помогне пријатељу у рушењу куће, како би што пре били постављени темељи за нову монтажну кућу.

Директор болнице Драган Арсић је за РТС рекао да је после земљотреса повређено осамдесетак људи, углавном приликом санације оштећених објеката.

Несрећу у селу у околини Краљева, поред полиције, испитује и Инспекција за рад.

Кућа у Мусиној реци једна је од многих које су срушене у земљотресу јачине 5,4 степени Рихтерове скале који је Краљево и околину погодио 3. новембра 2010. Том приликом две особе су погинуле.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи