Самоубиство у канцеларији председника општине Вршац

Предузетник из Вршца Листигор Леповић подлегао је повредама пошто је пуцао себи у стомак у канцеларији председника општине Вршца. Леповић је самоубиство извршио због проблема у пословању.

Приватни предузетник Листигор Леповић из Вршца пуцао је јутрос себи у стомак у кабинету председника вршачке општине. Леповић је подлегао повредама током поподнева, у вршачкој болници.

Интернет порталу РТС-а је потврђено да је Леповић извршио самоубиство због пословних проблема. 

Испаљени метак завршио је у зиду, а прошао је 40 сантиметара од главе председника општине Чедомира Живковића.  

Живковић је за Интернет портал РТС-а објаснио да га је Леповић чекао у ходнику, пре радног састанка који је требало да одржи са својим сарадницима и да у том тренутку није могао да га прими.

Леповић је чекао док га председник општине није примио у канцеларију у којој су биле још две особе.

Леповић је, према речима Живковића, тражио  помоћ. Када је кренуо из просторије, пуцао је себи у стомак. Рана је била прострелна и метак је завршио у зиду.

Листигор Леповић је раније добијао послове у општини, и према речима Живковића, "сви су му исплаћени иако нису завршени".

"Задњи посао је добио за општину у вредности у седам милиона динара, када му је исплаћено шест милиона, али он тај посао није завршио. Радио је поплочавање градских улица", рекао је Живковић за Интернет портал РТС-а.

Листигор Леповић је био власник вршачке грађевинске фирме "Путар", која је последњих пет година, према речима градоначелника Вршца, била у великим дуговима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи