Читај ми!

Три неразјашњене смрти на две крагујевачке адресе – следи обдукција сва три тела

Више јавно тужилаштво у Крагујевцу наложило је обдукције два беживотна тела која су синоћ пронађена у два стана у насељима Бубањ и Вашариште, потврдили су за РТС у Вишем јавном тужилаштву у том граду. Још једна особа је из стана на Бубњу преминула у Универзитетском клиничком центру у том граду.

У Крагујевцу је синоћ у једном стану у насељу Бубањ пронађено беживотно тело жене. Више јавно тужилаштво је наложило обдукцију.

Након тога, у насељу Вашариште пронађено је беживотно тело мушкарца, за које је, такође, крагујевачко Више јавно тужилаштво наложило обдукцију.

Осим два пронађена беживотна тела у два стана у Крагујевцу, у Универзитетском клиничком центру у том граду преминула је мушка особа из стана у насељу Бубањ у којем је претходно пронађено тело жене.

Више јавно тужилаштво наложило је обдукцију сва три тела.

У крагујевачком насељу Бубањ синоћ је око 19.30 у стану пронађено тело жене, идентификовано као К. М., рођена 1940. године. У истом стану је пронађен и њен син К.С., рођен 1959. године, кога је хитна помоћ после реанимације, одвезла у Универзитетски клинички центар Крагујевац, где је убрзо преминуо.

Такође, јуче у 20.25 дежурни јавни тужилац је обавештен да је полиција изашла на лице места, након што је Н. Н. особа телефоном затражила помоћ полиције, у насељу Вашариште. У породичној кући затечено је беживотно тело мушког пола В. П., рођен 1968. године. У кући су се налазили родитељи преминулог и брат. Након тога је извршен увиђај.

Дежурни јавни тужилац је издао наредбу за обдукцију сва три тела и наложио да се прикупе обавештења и докази, и утврде све околности оба трагична случаја.

Утврђују се све чињенице и околности оба трагична случаја.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије