Читај ми!

Притвор мушкарцу због сумње да је у више наврата обљубио и мучио девојчицу у Панчеву

Тужилаштво у Панчеву наредило је спровођење истраге против мушкарца из Гроцке због сумње да је у напуштеној кући у Панчеву скоро два месеца злостављао, мучио и у више наврата обљубио девојчицу. Осумњичени је ухапшен и у притвору је.

Више јавно тужилаштво у Панчеву донело је наредбу о спровођењу истраге против Д. С. из Гроцке због сумње да је у Панчеву извршио кривична дела обљуба над дететом и злостављање и мучење.

Осумњиченом, рођеном 2005. године, на терет се ставља да је у периоду од марта до 2. маја ове године, у напуштеној кући у панчевачком насељу Стрелиште, у више наврата обљубио девојчицу рођену 2010. године. 

Осумњичен је да је девојчицу злостављао и поступао на начин којим се вређа људско достојанство, тако што ју је свакодневно тукао и физички малтретирао.

Након саслушања осумњиченог у Вишем јавном тужилаштву у Панчеву, Виши суд у Панчеву је по предлогу Тужилаштва одредио притвор против осумњиченог у трајању до 30 дана због постојања околности које указују на опасност од бекства и особитих околности које указују да ће ометати поступак утицајем на сведоке.

Тужилаштво ће у даљем току истраге испитати сведоке и обавити потребна вештачења.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара