Читај ми!

Наставља се потрага за телом Данке Илић, мајка осумњиченог за убиство на саслушању

У зајечарском тужилаштву саслушана је С. Д., мајка једног од осумњичених за убиство двогодишње девојчице Данке Илић. На испитивању се бранила ћутањем и искористила своје законско право да не сведочи у овом случају.

С. Д. је привилегован сведок у случају истраге убиства двогодишње Данке Илић из Бора, с обзиром на то да су осумњичени у овом случају њен син Д. Д. и супруг Р. Д.

Она је искористила своје право да не сведочи, каже адвокат Небојша Живановић.

У међувремену, полиција и жандармерија настављају потрагу за Данкиним телом. Претражује се терен од села Злот, ка селу Сумраковац, на којем је неколико депонија и резервоара са водом.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта на породичном имању.

Након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, полиција је ухапсила два 50-годишња мушкарца из Бора, осумњичена за убиство, и они су спроведени у Више јавно тужилаштво у Зајечару на саслушање.

Реч је о радницима "Водовода", којима је одређен притвор до 30 дана. На терет им се ставља кривично дело – тешко убиство у саизвршилаштву.

Тужилаштво је саопштило да је Д. Д. признао злочин, док се Ј. С. бранио ћутањем.

Ухапшени су отац и брат једног од осумњичених због сумње да су помогли да се тело премести на за сада непознату локацију. Брат осумњиченог за убиство Д. Д. преминуо је у Полицијској управи у Бору.

У међувремену, директор ЈП "Водовод" у Бору поднео је оставку из, како је навео, моралних разлога.

Коментаришући убиство двогодишње девојчице Данке Илић, председник Србије Александар Вучић рекао је да ће предложити Влади да се поново уведе смртна казна за најтежа кривична дела.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара