Читај ми!

У Смедереву пронађено 4.700 литара илегалног дизел горива, сумња се да је продавано на црном тржишту

Полиција у Смедереву поднела је кривичну пријаву против мушкарца у чијим је просторијама пронађено 20 металних буради и један пластични бидон са око 4.700 литара дизел горива без доказа о пореклу, за које се сумња да је препродавао на црном тржишту, саопштио је МУП.

Полиција у Смедереву је, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом и Пореском полицијом, поднела кривичну пријаву против тридесетседмогодишњег мушкарца из околине Смедерева, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољено складиштење робе и недозвољен промет акцизним производима.

Kако се наводи у саопштењу, полицијски службеници су, у помоћним просторијама осумњиченог, пронашли 20 металних буради и један пластични бидон са око 4.700 литара дизел горива без доказа о пореклу, које је он, како се сумња, препродавао на црном тржишту.

Након узорковања и провере од стране Републичке тржишне инспекције, утврђено је да гориво не садржи потребне маркере и да је страног порекла, односно да није легално набављено у Републици Србији.

субота, 22. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије