Читај ми!

Мушкарац из Беле Цркве оптужен за продају дроге тинејџерима

Против мушкарца старог 34 године из Беле Цркве подигнута оптужница, због оправдане сумње да је током неколико месеци прошле године тинејџерима из тог места продавао марихуану.

Мушкарац из Беле Цркве оптужен за продају дроге тинејџерима Мушкарац из Беле Цркве оптужен за продају дроге тинејџерима

Постоји оправдана сумња да је К. Х. (1990) током прошлог лета и све до 14. новембра прошле године у Белој Цркви продавао марихуану малолетницима и тако извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, за које је прописана казна затвора у трајању од 5 до 15 година, саопштило је Више јавно тужилаштво у Панчеву.

Како се наводи, сумња се да је К. Х. продавао дрогу малолетнику из Крушика, по грам на свака два до три дана, а малолетнику из Беле Цркве десет пута по грам.

Тужилашто наводи да се окривљени терети и за неовлашћено држање марихуане ради продаје – 0,75 грама у Улици Змај Јовина и 7,23 грама у Улици Хајдук Вељкова, на улазу у простор старе сточне пијаце.

Више јавно тужилаштво у Панчеву предложило је да Виши суд у Панчеву оптуженом продужи притвор, због опасности од бекства и сумње да ће поновити кривично дело.

Такође је предложено да суд окривљеном изрекне меру безбедности одузимање предмета, да му одузме имовинску корист прибављену кривичним делом, као и да га обавеже на плаћање трошкова кривичног поступка.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије