Читај ми!

Тешка несрећа код Прешева – три мигранта погинула, 11 повређених, возач са лаким повредама ухапшен због сумње на крујумчарење људи

Троје миграната страдало је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила ноћас у близини Прешева. Повређено је 12 људи. Међу повређенима је и возач, који је ухапшен збго сумње на кријумчарење људи.

Саобраћајна несрећа догодила се око 23 часа између села Алиђерце и села Рељан код Прешева, када је возило слетело са пута.

Три особе су страдале, а повређено је још 12 људи, међу којима је и возач осумњичен за кријумчарење миграната.

У Здравственом центру Врање примљене су четири особе, од којих су три биле на опсервацији са лаким повредама и оне су отпуштене из болнице. Возач је на хирургији, али је реч о лакшим повредама.

Четири пацијента упућена су из здравственог центра Врање у УКЦ Ниш, међу којима је и петнаестогодишње дете, које је примљено на хирургију.

Међу повређенима је била и цела породица, отац, мајка и дете, са лакшим повредама и они су отпуштени.

Возач је на хирургији, али је реч о лакшим повредама. 

Ухапшен осумњичени за кријумчарење људи

У Вишем јавном тужилаштву у Врању потврђено је да је држављанин Србије Р. Р. из села Црнотинце, стар 43 године, задржан због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја и кријумчарења људи.

Осумњичени је превозио 14 илегалних миграната из афричко-азијских земаља у возилу марке BMW, када је због велике брзине изгубио контролу над возилом и слетео са пута код места Алиђерци.

Утврђено је и да је возилом управљао без возачке дозволе, саопштио је МУП.

Према осумњиченом је наложено задржавање до 48 сати и биће приведен дежурном јавном тужиоцу Вишег јавног тужилаштва у Врању због кривичних дела тешко дело против безбедности јавног саобраћаја и недозвољени прелаз државне границе и кријумчарење људи.

Увиђај је обавио дежурни јавни тужилац Основног јавног тужилаштва у Врању.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво