Смедерево, саслушан осумњичени за убиство познаника

Осумњичени за убиство свог познаника у Смедереву саслушан је у Вишем јавном тужилаштву у том граду.

Осумњиченом З. Ј. (1982) се ставља на терет да је у Смедереву, у раним јутарњим часовима у понедељак, убио познаника И. И, саопштило је тужилаштво.

Сумња се да је З. Ј. непосредно пре убиства са познаником био код заједничког пријатеља, а потом и у једном угоститељском објекту, да би му, када су дошли кући код осумњиченог, задао више убода ножем у пределу грудног коша и стомака, врата и леђа, након чега је тело покојног изнео из куће и оставио га у дворишту.

Како се наводи у саопштењу, након саслушања осумњиченог, који се користио правом да не износи одбрану, тужилаштво је предложило да му се одреди притвор у трајању до 30 дана, због околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке, затим да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, као и због узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичког поступка.

У предстојећој истрази, тужилаштво ће испитати сведоке, обавити потребна вештачења и предузети све друге неопходне радње у циљу утврђивања комплетног чињеничног стања, наводи се у саопштењу.

среда, 17. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво