Читај ми!

Ухапшено одговорно лице агенције "Гуливер", сумња се да је продала велики број аранжмана који нису били ни резервисани

Полиција у Краљеву ухапсила је одговорно лице привредног друштва "Гуливер" због сумње да је ове године као субагент продала већи број туристичких аранжмана грађанима које је довела у заблуду да им је аранжмане резервисала, а наплаћени новац противправно присвојила за себе и тако оштетила грађане.

Ухапшена је Ј. Р. Д. (1960) из Краљева, одговорно лице привредног друштва "Гуливер“, због постојања основа сумње да је извршилa кривично дело злоупотреба положаја одговорног лица, саопштио је МУП.

Сумња се да је током ове године као субагент продала већи број туристичких аранжмана грађанима које је довела у заблуду да им је аранжмане резервисала, а наплаћени новац је противправно присвојила за себе и тако оштетила грађане.

Такође, како се сумња, Ј. Р. Д. организаторима путовања са којима има закључене уговоре о субагентури није уплатила новац за резервисане аранжмане, већ га је задржала за себе и оштетила туристичке агенције-организаторе путовања.

На описане начине осумњичена је за себе прибавила противправну имовинску корист у укупном износу од око 6.196.000 динара.

Одређено јој је задржавање до 48 часова и она ће, уз кривичну пријаву, бити спроведена у надлежно тужилаштво.

Туристичка агенција "Гуливер" из Краљева затворена је прошлог месеца због финансијских потешкоћа, а не зна се колико је путника остало без пара и летовања

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу