Читај ми!

Настављено суђење групи Беливук-Миљковић, саслушан пријатељ Михајловића

У Специјалном суду у Београду настављено је суђење организованој криминалној групи Вељка Беливука и Марка Миљковића, чији припаднци се терете за најтежа кривична дела, међу којима је и седам убистава.

Судија је поново отворила суђење за јавност након испитивања оштећеног И.С. којег су припадници групе, како се сумња, силовали и злостављали у бункеру на стадиону ФК Партизан.

У наставку суђења саслушан је А. Н. а њега је прво испитивао тужилац, затим пуномоћник оштећених, па Беливук и Миљковић.

А. Н. који је био пријатељ убијеног Горана Михајловића, је одговарајући на питања тужиоца, навео да њему Михајловић никад није помињао Беливука и Миљковића, након чега је причао да је сарађивао са Михајловићем око трговине марихуаном.

Рекао је да је Михајловић прво са Албанцем из Новог Пазара радио са дрогом, којем је остао дужан око 450 евра, након чега је сарађивао са Ф. Г, којем се иначе суди заједно са бившим инспектором СБПОК-а Божидаром Столићем.

Михајловић је једном А. Н. замолио да седи у његовим колима, док је он на рођендану, јер се плашио да ће му неко ставити бомбу под ауто, навео је А. Н.

Такође, сведок тврди да је Михјаловић навијао за "шкаљарски клан" и да је себе сматрао припадником тог клана.

Навео је и да се плашио Михајловића јер га је једном, како је казао, "наместио" када га је оптужио да је украо одређену количину дроге и натерао га да му враћа тај дуг.

Причајући о Михајловићевим родитељима, А. Н. је рекао да се са њима након Михајловићевог нестанка интензивирало виђање, јер су на почетку сви мислили да сведок зна где се Михајловић налази.

Михајловић се, како је казао сведок, продавао и марихуану и хероин, а А. Н. је дрогу понекад држао код себе, а понекад и превозио, за шта би му Михајловић дао 100 евра.

Тврди и да је Михајловић учествовао у оружаној пљачки у Црној Гори, као и да је малтретирао људе кад се напије, претећи им пиштољем и слично.

Суђење се наставља у четвртак.

среда, 04. октобар 2023.
22° C

Коментари

Divno je biti Srbin
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
zdenek.zigovic@seznam.cz
Дупла свадба на Златибору – младенци улетели у брак хеликоптерима
Sta smo postigli?
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Re: nepostovanje
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"
Девојке нису дошле
На балкону за шампионе није било места за девојке, срећом добро "кувају"