Читај ми!

Одређен притвор тројици држављана Црне Горе осумњиченим за кријумчарење марихуане

Тројици држављана Црне Горе, који су осумњичени да су кријумчарили марихуану из Црне Горе у Србију, одређен је притвор до 30 дана на предлог Вишег јавног тужилаштва у Смедереву, саопштено је из тог тужилаштва.

На предлог Вишег јавног тужилаштва у Смедереву суд је одредио притвор до 30 дана држављанима Црне Горе Б.П. (37), Р.Б. (47) и Б.Б. (35), осумњиченима да су кријумчарили марихуану из Црне Горе у Србију.

Полиција је претресом осумњичених, возила и кућа у Kовину које су користили, пронашла више од 20 килограма опојне дроге марихуана, електронску вагицу и новац за који се сумња да потиче од продаје опојне дроге.

Kод једног од осумњичених су пронађена фалсификована лична карта и возачка дозвола. Након саслушања осумњичених, тужилаштво је поднело предлог да осумњиченима одреди притвор због опасности од бекства, због постојања особитих околности да ће утицати на сведоке и због узнемирења јавности обзиром на пронађену количину опојне дроге, наводи се у саопштењу тог тужилаштва.

Kривичном пријавом им се ставља на терет да су опојну дрогу марихуану набављали на територији Црне Горе, а потом возилима са посебно направљеним бункерима превозили у Србију где су је потом продавали. Они се терете за кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога. 

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво