Читај ми!

Десеторо деце и водич лакше повређени у судару аутобуса и аутомобила у Шапцу

Аутобус који је превозио децу из Футога, која су кренула на екскурзији у Тршић, сударио се са аутомобилом, речено је РТС-у у полицији. У шабачкој болници су код десеторо деце и водича констатоване лакше телесне повреде. Ухапшен је возач аутомобила.

Незгода се догодила око 9.20. Увиђај је завршен, а након поправке аутобуса деца се враћају кући.

У аутобусу је било 79 ђака.

мали смо судар на уласку у Шабац, човек нам је излетео испред аутобуса из смера где није требало да буде, срећом, аутобус је споро возио јер је возач улазио у град, па је штета мала. Лакше је повређено десеторо деце", каже наставник музичког у ОШ "Десанка Максимовић" у ФутогуЂорђе Курјак.

Др Лука Јанковић каже да су сви довезени у стабилном општем стању.

"Мислимо да су тренутно све лакше телесне повреде, петоро или шесторо је отпуштено одавде, тренутно је дијагностика за осталих петоро", рекао је Јанковић.

Према његовим речима, све су повреде контузивног типа, нагњечења, неки су ударили грудним кошем, неки екстремитетима рукама ногама, једино је водич мало теже повређен он је у тренутку судара стајао па је телом ударио о ветробран.

Увиђај је обавио тужилац Основног јавног тужилаштва и наредио хапшење возача аутомобила (1946. годиште) због угрожавања јавног саобраћаја.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво