Читај ми!

Десеторо деце и водич лакше повређени у судару аутобуса и аутомобила у Шапцу

Аутобус који је превозио децу из Футога, која су кренула на екскурзији у Тршић, сударио се са аутомобилом, речено је РТС-у у полицији. У шабачкој болници су код десеторо деце и водича констатоване лакше телесне повреде. Ухапшен је возач аутомобила.

Незгода се догодила око 9.20. Увиђај је завршен, а након поправке аутобуса деца се враћају кући.

У аутобусу је било 79 ђака.

мали смо судар на уласку у Шабац, човек нам је излетео испред аутобуса из смера где није требало да буде, срећом, аутобус је споро возио јер је возач улазио у град, па је штета мала. Лакше је повређено десеторо деце", каже наставник музичког у ОШ "Десанка Максимовић" у ФутогуЂорђе Курјак.

Др Лука Јанковић каже да су сви довезени у стабилном општем стању.

"Мислимо да су тренутно све лакше телесне повреде, петоро или шесторо је отпуштено одавде, тренутно је дијагностика за осталих петоро", рекао је Јанковић.

Према његовим речима, све су повреде контузивног типа, нагњечења, неки су ударили грудним кошем, неки екстремитетима рукама ногама, једино је водич мало теже повређен он је у тренутку судара стајао па је телом ударио о ветробран.

Увиђај је обавио тужилац Основног јавног тужилаштва и наредио хапшење возача аутомобила (1946. годиште) због угрожавања јавног саобраћаја.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије