Читај ми!

Поднет оптужни предлог против осумњиченог за насртање на полицајца на стадиону Чукаричког

Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је поднело Вишем суду у Београду оптужни предлог против Д. В. (24) због оправдане сумње да је 11. априла ове године насрнуо на полицијског службеника приликом пражњења трибине стадиона ФК Чукарички на прекинутој утакмици између ФК Чукарички и ФК Партизан.

Како се наводи у саопштењу, окривљеном се на терет ставља кривично дело Насилничко понашање на спортској приредби или јавном скупу.

Тужилаштво је у оптужном предлогу суду предложило да Д. В. продужи притвор да не би у кратком временском периоду поновио кривично дело, имајући у виду да је и раније осуђиван.

Такође је предложило да му суд опозове условну осуду од годину дана затвора и да му изрекне нову јединствену казну од две године и девет месеци затвора, као и новчану казну од 50.000 динара.

Предложено је и изрицање мере безбедности забране присуствовања фудбалским и кошаркашким утакмицама спортског друштва “Партизан” у трајању од пет година.

Постоји оправдана сумња да је Д. В. 11. априла на стадиону ФК Чукарички током прекида домаће првенствене утакмице између ФК Чукарички и ФК Партизан физички напао полицијског службеника З. А.

Он је, како се наводи, у моменту пражњења трибина, док се налазио у групи навијача, каишем црне боје ударио З.А. у пределу шлема и штита, а потом се удаљио у групу навијача.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво