Читај ми!

Притвор у Гњилану за црногорског држављанина осумњиченог за убиство

Основни суд у Гњилану одредио је притвор од 40 дана држављанину Црне Горе Срђану Јуришевићу, осумњиченом да је као припадник криминалне организације, починио тешко убиство у Kотору.

Оптужени се сумњичи да је у другој половини јула 2020. године у Kотору, у Црној Гори, као члан криминалне организације и користећи шифровани телефон и апликацију Скај, у сарадњи са још двојицом оптужених, планирао да лиши живота – сада жртве Н.С., наводи се у саопштењу суда у Гњилану.

"Окривљени је 01.08.2020. године заједно са оптуженима зауставио жртву, која је управљала мотоциклом, и ударио га металном шипком по глави, оборио на земљу, а затим га везао и више пута ударио по глави и деловима тела, а затим по злочиначком плану, жртву су убацили у возило, да би га успут више пута мучили како би дошли до сазнања о противничком клану и података из телефона", објашњавају у суду.

У августу 2020 године, наводе даље из суда,  Николу Станишића су лишили живота, а затим се вратили у Kотор и одвезли мотоцикл са места догађаја на непознато место у циљу сакривања трагова и почињеног кривичног дела.

Према оцени Суда и из списа предмета, види се да се окривљени Јуришевић тражи на основу Интерполове потернице од 31.05.2021.

Јуришевић је у Гњилану ухапшен у среду са лажним документима.

среда, 31. мај 2023.
19° C

Коментари

Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено
Snimanje telefonom
Неовлашћено снимање и објављивање кривично дело, могућа само приватна тужба
Re: Zujanje u usima nije bezleno
Зујање у ушима није безазлено