Читај ми!

Због изазивања панике и нереда К. С. смештен у затворску болницу

Мушкарцу К. С. из Београда одређен је притвор у трајању од 30 дана и смештај у одговарајућу здравствену установу - Специјалну затворску болницу због изазивања панике и нереда, саопштило је Треће основно јавно тужилаштво у Београду.

К. С.  се терети да је 6. маја 2023. године позвао Министарство унутрашњих послова и рекао да ће направити већи злочин од оног који се десио у ОШ "Владислав Рибникар" на Врачару.

К.С. је затим и путем друштвене мреже Фејсбук поручио да ће направити масакар - убити 100 људи, наводи Треће основно јавно тужилаштво у Београду.

Брзом реакцијим К. С. је приведен, а на предлог тужилаштва, дежурни судија за претходни поступак Трећег основног суда у Београду, одредио му је притвор у трајању од 30 дана и истовремено одредио да се осумњичени К. С. смести у одговарајућу здравствену установу - Специјалну затворску болницу, због постојања основане сумње да је извршио противправно дело које је у закону одређено као кривично дело изазивање панике и нереда из одредбе члана 333 став 2 у вези става 1 Кривичног законика.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара