Ухапшен мушкарац у Београду, сумња се да је девојку тукао и приморавао на проституцију

Мушкарац је ухапшен због сумње да је приморавао 24-годишњу девојку на проституцију, притом ју је и тукао и држао закључану у стану. Сумња се да је још једну девојку врбовао на проституцију, искористивши њено тешко материјално стање. На саслушању је негирао извршење кривичних дела, а тужилаштво тражи притвор.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Полицијске управе за град Београд, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су В. В. И. (1994) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела трговина људима и посредовање у вршењу проституције.

Сумња се да је он приморавао двадесетчетворогодишњу девојку да се бави проституцијом на тај начин што ју је тукао, закључавао у стану, одузимао лична документа.

Тужилаштво наводи и да је В. В. И. ступио са њом у емотивну везу и стекао њено поверење привидно добрим односом према њеном детету из првог брака, знајући да је она у лошој материјалној ситуацији као самохрана мајка. Обећао јој је да ће моћи да престане да се бави проституцијом кад год буде желела, односно док не скупе мало новца.

Осумњичени је како се сумња, постављао њене слике на друштвеним мрежама, одређивао цене услуга, уговарао клијенте, изнајмљивао станове за пружање услуга.

Уцењивао ју је да буде са њим и да се бави проституцијом за његов рачун, те застрашивао личним претњама, као и претњама њеној породици и пријатељима. У случају да одбије клијента, он ју је тукао.

Такође, В. В. И. је, како се сумња, врбовао двадесетједногодишњу девојку да се бави проституцијом, злоупотребљавајући њену лошу материјалну ситуацију, и изнајмљивао станове у којима су оштећене, уз новчану накнаду, пружале сексуалне услуге клијентима.

Осумњичени је на саслушању негирао извршење кривичних дела за која се терети, а тужилаштво је предложило судији за претходни поступак да осумњиченом одреди притвор да не би поновио кривично дело у кратком временском периоду.

субота, 01. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије