Чамац се преврнуо на Ади Хуји, три особе нестале, једна успела да се спаси

Три особе воде се као нестале, када се преврнуо чамац на Ади Хуји. Једaн мушкарац успео је да се спасе, речено је у Хитној помоћи за РТС. У одвојеном случају женска особа скочила са Бранковог моста. Спасиоци трагају за несталима.

Хитна помоћ добила је информацију да је синоћ пре 23 часа дошло до претвртања чамца.

Доктор Александар Чукановић рекао је за РТС да су добили информацију да се преврнуо чамац на релацији од Аде Хује ка Земуну.

"На лицу места затекли смо једну мушку особу, која је била у стању исцрпљености. Та особа је успела да исплива из Дунава. Указана јој је помоћ и превезена је у дежурну установу", истакао је доктор.

Према његовим речима, још три особе се воде као нестале.

Илија Шкорић, начелник полицијске станице за безбедност на рекама рекао је да полиција врши претрагу на Дунаву и Сави.

"Синоћ смо добили око 22.30 пријаву да се преврнуо чамац у коме су се налазила четири лица. Једно од четири лица успело је да исплива на леву обалу реке Дунав. Три особе се воде као нестале“, рекао је Шкорић

Додао је да је око 22.50 пријављено да је женска особа скочила са Бранковог моста. Иако, како каже, су припадници МУП-а брзо дошли на лице места, та особа није пронађена.

"Од синоћ се траже нестале особе из оба догађаја, како ова особа што је скочила са Бранковог моста, тако и три мушкарца који су нестали кад се преврнуо чамац“, рекао је Шкорић.

недеља, 03. децембар 2023.
3° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке