Саслушан судија Прекршајног суда у Лозници и петоро осумњичених, за троје предложен притвор

У Тужилаштву за организовани криминал завршена су саслушања судије Прекршајног суда у Лозници (Одељење Љубовија) и још пет особа због постојања основа сумње да су извршили кривична дела примање мита, давање мита, злоупотреба службеног положаја и фалсификовање исправа.

Саслушан судија Прекршајног суда у Лозници и петоро осумњичених, за троје предложен притвор Саслушан судија Прекршајног суда у Лозници и петоро осумњичених, за троје предложен притвор

Поред судије З. М., саслушани су и службенице тог суда С. С. и Б. С., као и З. М. (супруга судије), Д. Н. и Ж. П. због постојања основа сумње да су извршили кривична дела примање мита, давање мита, кривично дело злоупотреба службеног положаја и кривично дело фалсификовање исправа.

Троје осумњичених је признало извршење кривичног дела и њима је укинуто задржавање, док је за преостало троје осумњичених – судију З. М., његову супругу и Ж. П. тужилац за организовани криминал предложио судији за претходни поступак Посебног одељења за организовани криминал Вишег суда у Београду да се одреди притвор.

Они су ухапшени јуче након вишемесечног предистражног поступка.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво