Читај ми!

Одређен притвор осумњиченима за отмицу младића у Новом Саду

Виши суд у Новом Саду одредио је до 30 дана притвор М. Р. (20), С. Б. Ђ. (20) и Г. Б. (20) који се терете да су заједно са једним малолетником, отели 18-годишњег младића из Новог Сада у намери да од његовог оца изнуде новац.

Осумњиченима је одређен притвор због постојања околности које указују да ће ометати кривични поступак утицањем на сведоке, због околности које указују да би могли у кратком временском периоду да понове кривично дело, као и због начина извршења и тежине кривичног дела који су довели до узнемирења јавности, рекла је за Танјуг портпаролка тог суда Јелена Остојин.

Осумњиченом Г. Б. притвор је одређен и због опасности од бекства, а он се поред кривичног дела отмице сумњичи и за кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности на штету више полицајца.

Такође, С. Б. Ђ. се сумњичи и за кривично дело фалсификовање исправе.

Осумњичени су данас салушани у Вишем јавном тужиластву у Новом Саду.

Четврти осумњичени у овом случају је 17-годишњак према којем је одвојен поступак, јер је у питању малолетник коме је у понедељак одређен притвор.

Отмицу је пријавио отац отетог младића из Сремске Kаменице, коме су отмичари тражили 200.000 евра како би му вратили сина.

После интензивне потраге на подручју града, полиција је на Kлиси, у гепеку аутомобила, пронашла неповређеног младића и ухапсила четворицу осумњичених.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи