Читај ми!

Кријумчарили 120.000 евра у појасима панталона

Цариници су на граничном прелазу Градина спречили покушај илегалног износа 103.200 евра из Србије које су покушали да прокријумчаре двојица држављана Данске, саопштава Управа царина.

Новац су покушали да прокријумчаре двојица држављана Данске, турске националности, који су се на поменутом прелазу појавили јуче неких два сата иза поноћи у аутомобилу марке "„мерцедес".

"Иако су рекли да немају ништа што би требало да пријаве за царинску контролу јер код себе имају само личне ствари, цариници су ипак одлучили да ураде детаљан преглед", наводи се у саопштењу, преноси Танјуг.

Након што су прегледали гепек возила у коме нису нашли ништа, наставили су преглед, који је подразумевао лични претрес обојице путника, а већ приликом првог претреса возача открили су чак 75.400 евра у појасу панталона.

"Нешто мању суму, 47.800 евра, на готово идентичан начин, покушао је да сакрије и његов сапутник. Наиме, он је мањи део новца сакрио у џепове панталона, а преостали део новца у мараму коју је ушио у појас панталона", истакнуто је у саопштењу.

Обојици је, како је наведено, враћен дозвољени износ од по 10.000 евра, док им је преостала сума, односно 103.600 евра, привремено одузета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи