Читај ми!

Кутија крем бананица пуна анаболичких стероида

Цариници на прелазу Прешево спречили су покушај кријумчарења веће количине лекова - анаболичких стероида, који су били скривени у кутији крем бананица, саопштила је Управа царина.

Лекове је покушао да прокријумчари македонски држављанин, који је цариницима рекао да нема шта да пријави.

Међутим, током прегледа његовог аутомобила швајцарских регистарских ознака, међу храном у пртљажнику, у оригиналној кутији крем бананица, пронађено је 1.240 таблета "клембутерола" и 130 таблета "Т3 уни фарма".

Као и већина супстанци које се користе у бодибилдингу, "кленбутерол" је направљен за легитимну медицинску употребу, у сврху лечења астме и потешкоћа при дисању, додаје се у саопштењу.

Због својства тог лека да топи масти, веома је популаран код бодибилдера и осталих спортиста, док је Т3 тироидни хормон који убрзава метаболизам и такође повећава сагоревање масти.

Путник против кога је покренут прекршајни поступак навео је да му је пакет са храном спаковала тетка, за једну особу у Швајцарској, те да није проверавао његов садржај.

Акција је спроведена јуче у сарадњи са припадницима граничне полиције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи