Читај ми!

Приведени осумњичени за разбојништва у Косовској Митровици

Косовска полиција привела две особе због разбојништава која су се догодила у априлу и мају у северном делу Косовске Митровице, рекао је Танјугу регионални шеф оперативе косовске полиције Жељко Бојић.

Жељко Бојић је прецизирао да је једној особи одређен притвор, док је друга пуштена, јер је утврђено да није умешана у наведена дела.

Бојић је објаснио да је особа којој је одређен притвор осумњичена за случај разбојништва од 25. маја ове године у северном делу Косовске Митровице, а том приликом је оштећеном лицу украдена кожна јакна, 22.000 динара, мобилни телефон и преко 100 евра.

"Оперативном обрадом од стране регионалне истражне јединице расветљен је један од укупно четири случаја разбојништва и једном лицу, В. Н. (1993.) који живи у Прилужју, по налогу надлежног тужиоца одређено је полицијско задржавање", рекао је Бојић Танјугу.

Додао је да је у току привођење и осталих особа које су умешане у случајеве разбојништава, која су се догодила у априлу и мају, те да је оперативни рад и даље у току.

"Очекујемо да ћемо даљим радом и привођењем лица које је у току расветлити и остале случајеве разбојништва", рекао је Бојић.

Последњи случајеви разбојништва забележени су у Косовској Митровици 27. априла, затим 6, 19. и 25.маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи