Читај ми!

Буха се нагодио за годину дана затвора

Трећи основни суд у Београду усвојио је споразум према којем је Љубиша Буха Чуме за казну од годину дана затвора признао да је тукао супругу и претио њеном полицијском обезбеђењу у октобру и новембру прошле године. Буха пребачен у кућни притвор где му је стављена електронска наруквица за контролу поштовања забране напуштања стана.

Након одлуке суда да се Бухи притвор замени кућним притвором, припадници Управе за извршење кривичних санкција Буху су пребацили у његову кућу у Сурчину и монтирали му наруквицу за електронско праћење, речено је Танјугу у тој Управи.

Буха ће према одлуци суда, у кућном притвору бити до почетка издржавања казне, а у притвору је био од хапшења 16. новембра прошле године.

Трећи основни суд у Београду раније данас усвојио је споразум према којем је Љубиша Буха Чуме за казну од годину дана затвора признао да је претио полицијском обезбеђењу своје супруге у октобру и новембру прошле године. 

Бухи је ово прва осуђујућа пресуда.

Признао је да је 3. октобра претио двојици чланова обезбеђења своје супруге Иване Бухе Туловић чиме је извршио кривично дело угрожавање сигурности.

Буха је једном био оптужен да је физички напао супругу, али је после два суђења ослобођен оптужби због недостатка доказа.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи