Читај ми!

Крагујевац, аутомобил изгорео у пожару

Један аутомобил потпуно је изгорео, а два су оштећена у пожару који је ноћас око 2.30 избио на паркингу испред стамбене зграде у Улици Црвеног крста у крагујевачком насељу Бубањ.

У пожару је потпуно изгорео "рено сеник", а ватра се проширила и знатно оштетила "фијат пунто" и "опел астру", који су били паркирани поред, потврђено је РТС-у у полицији.

Уништени "рено" је у власништву директора Омладинске школе Фудбалског клуба Раднички 1923 Дарка Милисављевића, јавља РТС-ов дописник.

Према наводима тог клуба, на аутомобил је бачен Молотовљев коктел.

Милисављевић каже да не зна ко би могао да стоји иза овог напада, али верује да он није повезан са његовим спортским радом.

"Ја верујете ми не могу да сумњам ни у шта, ни у кога. Ко ме зна, зна да сам породичан човек и да ме само спорт у животу интересује", каже Милисављевић.

Ватрогасци су одмах су интервенисали, па је спречено да се ватра прошири на остале паркиране аутомобиле.

После увиђаја инспектора управе за ванредне ситуације знаће се узрок пожара на возилима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи