Читај ми!

Заплењење цигарете код Краљевa

Припадници Полицијске управе Краљево пресекли су још један ланац трговине акцизном робом и запленили 12.000 паклица цигарета, у чијој набавци и транспорту су учествовале четири особе са подручја Тутина.

На државном путу у насељеном месту Богутовац, код Краљева, синоћ око 22 часа, возач "ауди" каравана није поступио по наредби полицијских службеника да заустави своје возило, већ је наглом брзином наставио кретање ван државног пута угрозивши на тај начин животе полицијских службеника, наводи се у саопштењу МУП-а.

Трагајући за возачем и возилом, припадници полиције брзо су пронашли остављен "ауди". Такође, полиција је пронашла у грању сакривених 24 пакета са 12.000 паклица цигарета марки "марбле" и "мерилин", без пратеће документације.

Синхрoнизованом акцијом, паралелно са проналажењем "аудија" и цигрета, полицајци су на истом путном правцу зауставили "мерцедес", крушевачке регистрације, којим је управљао Е. П. (1983), док се на месту сувозача налазио Е. А. (1990), за које се сумња да су помагали приликом транспорта цигарета, тако што су обезбеђивали пролаз пратећи ситуацију на путу, осматрајући и јављајући о локацијама полицијских патрола.

У раним јутрањим часовима, припадници полиције су на подручју Рашке, пронашли и одбегле Ф. Р. (1985) и Е. П. (1979) за које се сумња да су "аудијем" превозили пронађене цигарете.

Сви осумњичени возачи и сувозачи су ухапшени и приведени заменику основног јавног тужиоца у Краљеву ради саслушања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи