Потрага за рударом и даље траје

Спасиоци и рудари интензивно раде на проналажењу затрпаног рудара Жељка Милетића у јами Стрмостен. Има наде да ће се до рудара брзо доћи, рекао је председник Синдиката Рудника "Рембас" Небојша Миленковић.

Потрага не престаје, ради се викендом, дању и ноћу, уз помоћ нове методе подграђивања, водећи максимално рачуна о безбедности спасилаца и рудара који учествују у тражењу затрпаног Милетића, рекао је Небојша Миленковић за Танјуг.

Жељко Милетић је затрпан 23. септембра у тренутку док је бушио наслаге угља, када се на њега обрушила велика количина угља, камена и земље и од тада са њим нема никаквог контакта.

Производња угља у Стрмостену је прекинута, а рудари су се прикључили спасиоцима у трагању за Милетићем.

Жељко Милетић као рудар ради осам година, има троје малолетне деце од десет, девет и три године.

Потиче из рударске породице, отац рударски пензионер, који је стално испред јаме од прве вести о затрпавању сина, а и брат затрпаног је рудар у истој јами.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи