Читај ми!

Рудница, пронађени остаци 50 тела

Ископавања у Рудници код Рашке биће завршена за неколико дана, а до сада су пронађени посмртни остаци 50 лица, изјавио је председник Комисије за нестала лица Владе Косова Пренк Ђетај током састанка са амбасадорком Краљевине Белгије Аник ван Калстер.

Ђетај је најавио да ће почети ископавања на друге две локације на том простору, извештава Радио-телевизија Косова, а преноси Фонет.

Према његовим речима, идентификација посмртних остатака ексхумираних путем ДНК анализе биће овављена у најкраће могућем року, у лабораторији Међународне комисије за нестала лица.

Амбасадорка која нема стално пребивалиште на Косову, најавила је даљу подршку Белгије решавању судбине несталих лица као виталном процесу за породице и друштво у целини.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи