Читај ми!

Акција Армагедон, ухапшене две особе

Полиција ухапсила две особе из Новог Сада и Шапца у наставку акције Армагедон, сазнаје РТС.

Ухапшени су због сумње да су извршили кривично дело поседовање и приказивање порнографског материјала и искоришћавање малолетних лица за порнографију.

Управа криминалистичке полиције, по налогу Посебног одељења за борбу против високотехнолошког криминала Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсила је Г. М. (34) из Новог Сада и М. Д. (54) из Шапца.

Како се наводи у саопштењу МУП-а, сумња се да су Г. М. и М. Д. од почетка године до хапшења са својих кућних рачунара преко интернета преузели веће количине порнографског материјала у виду видео-клипова, који су настали искоришћавањем деце узраста од три до 13 година.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду, Посебном одељењу за борбу против високотехнолошког криминала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи