Читај ми!

Наоружан "зољом" упао у Хитну помоћ

У пријемну амбуланту београдске Хитне помоћи јутрос је ушао Слободан П. (54) наоружан "зољом", претио особљу и тражио да га прегледа портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Интервентна полиција га је, затим, ухапсила.

Према речима портпаролке Хитне помоћи Наде Мацуре, човек је у амбуланту упао јутрос између 7 и 7.30, неповезано причао и, по свему судећи, тражио да га прегледа управо она.

Био је наоружан ручним бацачем ракета "зоља" и претио запосленима.

Главни техничар Горан Љубеновић каже да је покушао нападача да изведе у портирницу, али се он томе одупрео.

"Покушао је том 'зољом' да ме удари, измакао сам се. Колеге су ми у том тренутку пришле и касније смо га разоружали", испричао је Љубеновић за РТС.

Према његовим речима, у "зољи" је била макета од картона обложена сребрном фолијом и личила је на ракету.

"Нисмо знали да је 'зоља' већ искоришћена, а, на срећу, у амбуланти није било пацијената... Човек је, наводно, тражио да га ја прегледам. Говорио је неконтролисано. Један техничар му је узео 'зољу', мало смо попричали са њим, а онда је дошла и полиција", рекла је Нада Мацура.

Похвалила је реакцију Интервентне полиције која је дошла у рекордном року до Хитне помоћи и ухапсила тог човека.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи