Читај ми!

Пеурача саслушан, одлука о притвору у петак

У Тужилаштву за организовани криминал саслушан директор Инспектората за рад у Министарству рада Драгољуб Пеурача. Њега је полиција јуче привела због сумње да је примио мито.

Саслушан директор Инспектората за рад у Министарству рада Драгољуб Пеурача у Тужилаштву за организовани криминал. Њега је полиција јуче привела због сумње да је примио мито.

Одлука о притвору биће донета сутра, рекао је Танјугу тужилац Миљко Радисављевић.

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике саопштило је да су припадници Управе криминалистичке полиције обавили претрес радних просторија Пеураче, "због сумње да је примио мито". 

Пеурача је, како су раније јавили медији, ухапшен под сумњом да је тражио мито представнику београдске компаније "Менпауер", која посредује у запошљавању, да би издао документа, што је требало да уради без надокнаде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи