Ниш, хапшење због кријумчарења људи

Три особе ухапшене због кријумчарења људи. Нишка полиција у једном возилу пронашла шест странаца без путних исправа, којима је изречена казна од по 10 дана затвора и мера удаљења из Србије у трајању од годину дана.

У организованој акцији нишка полиција ухапсила је три особе због кријумчарења људи и у једном возилу пронашла шест странаца без путних исправа, саопштено је из Полицијске управе.

У возилу којим је управљао П. Н. (45) из Трстеника, код излаза са ауто-пута према Београду "Ниш - југ", откривена су четири држављана Малија, један из Сирије и један држављанин Еритреје, наводе из полиције.

Полиција је у исто време код Трупалских шума на ауто-путу зауставила "рено 19" којим је управљао М. М. (29) из околине Краљева, а са њим у возилу био је Н. Б. (33) из околине Трстеника, који су, како се сумња, ишли испред и обавештавали да ли се на аутопуту налазе патроле полиције, наводе из Полицијске управе.

Возачу који је превозио странце и још двојици за које се сумња да су ишли испред ради обавештавања да ли је "пут чист" одређена је мера задржавања и они ће бити спроведени у надлежно нишко тужилаштво, напомињу из полиције.

Странцима је изречена казна од по 10 дана затвора и мера удаљења из Србије у трајању од годину дана, додају из полиције.

У последња два дана нишка полиција ухапсила је пет особа због због сумње да су извршила недозвољено кријумчарење људи и открила 33 илегална мигранта на територији Србије у околини Ниша.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи