Читај ми!

Лесковац, полиција спречила самоубиство

Полиција спречила самоубиство у Лесковцу, након телефонске пријаве.

Лесковачки полицајци синоћ су спасли живот 34-годишњем мушкарцу који је покушао да изврши самоубиство.

Синоћ око 21.35, Полицијска управа у Лесковцу примила је телефонску пријаву да у близини пружног прелаза, у насељу Обрада Лучића, на колосеку седи мушка особа.

Интервентна патрола полиције одмах је поступила по пријави грађана, изашла на место догађаја и том приликом је, на удаљености од око 50 метара од пружног прелаза у правцу Ниша, уочила мушкарца да седи на шинама, саопштила је Полицијска управа Лесковац.

С обзиром на близину воза који је наилазио из правца Лесковца, полицајци су брзо реаговали тако што су притрчали до њега и, неколико тренутака пре проласка воза, успели да га подигну и склоне с колосека.

То је, иначе, други пут у последњих годину дана да су полицијски службеници брзом и правовременом интервенцијом на овом делу пруге неком спасли живот, наводи се у полицијском саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи