Читај ми!

Хапшење због кријумчарења људи

У аутомобилу мушкараца из Јакова нишка полиција пронашла 24 странца без путних исправа. Возач аутомобила је ухапшен, а већини пронађених странаца одређена је затворска казна од 15 дана. Шесторица најавила да ће тражити азил.

Нишка полиција пронашла је 24 страних држављана без путних исправа и ухапсила Бранислава К.(1983) из Јакова, а две особе интензивно тражи због сумње да су недозвољено прешли државну границу и кријумчарили људе.

Осумњичени су синоћ око 23 часа заустављени на наплатној рампи "Дољевац" и у њиховом комби возилу "фијат", београдских регистарских ознака, којим је управљао један од осумњичених је пронађено 24 страних држављана.

Сви су илегално, без путних исправа, ушли у Србију из правца Републике Македоније. Међу њима, три су из Конга, десет из Сијера Леонеа, један из Обале Слоноваче, два из Малија, два из Сенегала, три из Индије и три из Пакистана

Осумњиченом Браниславу К. одређена је мера задржавања до 48 сати, а 18 пронађених страних држављана одведено је прекршајном судији.

Изречена им је новчана казна од 15 хиљада динара, која је преиначена у затворску, у трајању од 15 дана и заштитну меру удаљења са територије Републике Србије у трајању од једне године, а шест страних држављана је изразило намеру да затражи азил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи