Читај ми!

Хапшења због крађа

Због сумње да су, на подручју општина Топола, Рача и Аранђеловац, извршили 15 кривичних дела припадници Полицијске управе у Крагујевцу ухапсили су четири особе из Смедеревске Паланке.

Припадници Полицијске управе у Крагујевцу ухапсили су четири особе из Смедеревске Паланке, због постојања основа сумње да су, на подручју општина Топола, Рача и Аранђеловац, извршили 15 кривичних дела тешка крађа, сазнаје РТС.

Мера задржавања у трајању до 48 сати одређена је Дарку П. (19), Станку М. (32), Драгану Н. (53) и Ивици М. (41).

Постоје основи сумње да су они, на подручју наведених општина, обили 15 продавница и породичних кућа.

Из продавница су одузимали цигарете, кондиторске производе, мешовиту робу и техничке уређаје, а из кућа новац и златан накит. Кривична дела вршили су у ноћним сатима и украдене предмете одвозили и препродавали на пијацама у Смедеревској Паланци и Панчеву.

Дарко П, Станко М, Драган Н, и Ивица М, биће уз кривичну пријаву спроведени Основном јавном тужиоцу у Крагујевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи