Читај ми!

Саобраћајна несрећа код Тополе

У саобраћајној несрећи код Тополе повређено троје ученика. До несреће дошло када је аутобус због неприлагођене брзине слетео у канал поред пута у селу Белосавци.

Троје ученика је повређено у саобраћајној незгоди јутрос око 6.30 када је аутобус слетео са локалног пута у месту Белосавци код Тополе.

Највероватније због вожње неприлагођеном брзином, аутобус је слетео са пута у оближњи канал. У њему се у том тренутку налазило око 20 путника, углавном средњошколаца из околних села.

Повређени су возилима, која су у међувремену наишла, превезени у Здравствени центар у Аранђеловцу, где је констатовано да је В. К. (17) из места Маскар, општина Топола, задобила тешку телесну повреду, док су Д. М. (17) из Белосаваца и Н. Н. (15) из места Маскар задобили лаке телесне повреде.

Након указане прве помоћи у аранђеловачкој болници, В. К. је упућена на Одељење ортопедије Ургентног центра у Београду. Д. М, који има повреде главе, задржан је на даљем лечењу.

Увиђај су извршили припадници саобраћајне полиције. Аутобус је упућен на ванредни технички преглед.

Ученици су кренули у Средњу школу "Краљ Петар Први" у Тополи, редовном линијом крагујевачког превозника "Аутосаобраћај". Аутобусом на релацији Рајковац–Топола управљао је Рајко С. (46) из Крагујевца.

Рајко С. биће данас приведен и, уз кривичну пријаву, спроведен истражном судији Основног суда у Крагујевцу, због постојања основане сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи