Читај ми!

Продужен притвор ухапшенима због трке

Продужен притвор до месец дана тројици ухапшених због пропуста у организацији трке "Тара 2012".

Тројици ухапшених због пропуста у организацији трке "Тара 2012" продужен је притвор до месец дана.

Након саслушања осумњичених директора трке Исмета Гача, помоћника директора за безбедност Живадина Тодоровића и члана спортске комисије Мила Ребриновића, истражни судија Основног суда у Ужицу, донео је решење о спровођењу истраге против осумњичених и решење о одређивању притвора до месец дана.

Они се терете да су као саизвршиоци учинили кривично дело - тешко дело против опште сигурности.

Следи истражни поступак у коме ће бити саслушани сведоци и оштећени, односно очевици трке "Тара 2012.", током које су пре два дана настрадала  три лица, а једно лакше повређено, рекао је РТС-у портпарол Основног суда у Ужицу Александар Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи