Читај ми!

Пијани возачи задржани у Гучи

Стање јавне безбедности током пет дана Сабора трубача је задовољавајуће, рекао је начелник полицијске станице у Гучи Слободан Марковић. На трежњењу задржана 24 возача који су имали алкохола у крви изнад 1,2 промила.

Начелник полицијске станице у Гучи Слободан Марковић рекао је да је стање јавне безбедности током пет дана Сабора трубача задовољавајуће, додајући да је на трежњењу задржано 24 возача који су имали изнад 1,2 промила алкохола у крви.

Евидентирана су 22 кривична дела, од тога су три лица задржана у трајању од 48 сати, два лица због џепарења и једно због напада на службено лице.

Није било нарушавања јавног реда и мира у већем обиму. Заблежен је само један такав случај, рекао је Марковић. Како је рекао, саобраћајна полиција свакодневно појачано контролише саобраћај на магистралним путевима и на свим прилазима Гучи.

Током пет дана Сабора, саобраћајна полиција контролисала је 3.964 возила и евидентирала једну саобраћајну незгоду са материјалном штетом.

Забележена су 435 прекршаја, а из саобраћаја је искључено 198 возача због вожње под дејством алкохола, 24 лица су задржана на трежњењу јер су возили под дејством алкохола већим од 1,2 промила.

Полиција је упутила апел возачима да не крећу на пут ако су пили алкохол и упозорила да ће посебно бити појачане контроле и алкотестирање возача на излазу из Гуче, на саобраћајницама ка Чачку, Лучанима и Ивањици, рекао је Марковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи