Читај ми!

Ухапшен пљачкаш са пластичним пиштољем

Полиција ухапсила Ивицу А. из Аранђеловца, због сумње да је на територији Београда, од марта до августа ове године починио 16 разбојништава. Осумњичени је за пљачку користио пластични пиштољ.

Због постојања основа сумње да је на територији Београда од марта до августа ове године починио 16 кривичних дела разбојништва, београдска полиција лишила је слободе Ивицу А. (1975) из Аранђеловца.

Осумњичени је улазио у бaнке, поште, кладионице, слот клубове и продавнице и уз претњу пластичним пиштољем од запослених одузимао новац.

Ивица А. сумњичи се да је од марта ове године починио разбојништво у продавницма "ДБ Кидс", "Дис", "Корнер Шоп", "Зора", експозитури банке Интеза, Пошти, у више наврата у слот клубу "Александар", у слот клубу "Сокер", кладионицама "Меридијан", "Атлантик", киоску "Штампа-систем" и трговинској радњи "МК".

Материјална штета настала извршењем ових кривичних дела износи око 1.500.000 динара.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен дежурном истражном судији Основног суда у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи