Читај ми!

Кривична пријава против власнице пса

Против Марије Т, власнице добермана који је изуједао једну жену, новосадска полиција поднела кривичну пријаву. Доберман се отргао власници на улици и жени нанео повреде на стомаку и леђима.

Новосадска полиција поднела је кривичну пријаву због изазивање опште опасности против Марије Т. (25), власнице добермана који је изуједао једну жену.

Она је водила добермана на повоцу у новосадском Новом насељу, када се пас отргнуо и напао Снежану Репац.

Нанео јој је више повреда на леђима и стомаку, а поломљена јој је и кост у стопалу.

"Ишла сам код другарице и мимоилазила сам се са младићем и девојком који су водили добермана. Пас није лајао, само је скочио на мене. Гризао ме је по стомаку и леђима и оборио на земљу, а уједи су престали тек кад је младић успео да повуче пса", испричала је раније Снежана Репац.

Она је рекла да су из оближње пицерије људи притрчали да јој помогну, док се девојка која је била с псом извињавала и рекла да је "заборавила" да му стави корпу.

Жртва је испричала да је доберман потом покушао да нападне још једног пролазника, али је младић успео да га задржи.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи