Читај ми!

Откривена група пљачкаша у Крагујевцу

Полиција у Крагујевцу открила трочлану групу за коју се основано сумња да је изршила више крађа и тешких крађа. Осумњичени на сеоском подручју и у приградским насељима одузимали стоку, казане за печење ракије, ограде са гробаља, поклопце шахтова и решетке сливника.

Крагујевачка полиција открила је трочлану групу за коју основано сумња да је, од априла до августа ове године, извршила више од 20 кривичних дела тешка крађа и крађа на подручју Крагујевца, Смедерева, Трстеника и Кнића.

Како је наведено у саопштењу Полицијске управе у Крагујевцу, ухапшен је Александар Ј. (24) и одређена му је мера задржавања у трајању до 48 сати, за Миланом К. (21) се интензивно трага, док ће против А.Х. (17), с обзиром на то да се ради о малолетном лицу, бити поднета кривична пријава редовним путем.

Њих тројица су, наведено је у саопштењу, на сеоском подручју и у приградским насељима те четири општине одузимали стоку - овце, прасад и јагњад, затим бакарне казане за печење ракије, месингане и металне ограде са гробаља, док су са улица односили поклопце шахтова и решетке сливника кишне канализације.

Основано се сумња и да су у месту Дреновац код Крагујевца обили приватну радњу из које су одузели већу количину ауто делова, наведено је у саопштењу у коме се додаје да полиција сумња да су Александар Ј, Милан К. и А.Х. животиње убијали чекићем, клали их на лицу места и користили за сопствене потребе.

Осумњичени се терете и да су у насељу Илићево код Крагујевца власнику заклали три јагњета, од којих су једно истог дана испекли, а два оставили у замрзивачу.

У вршење кривичних дела одлазили су различитим возилима, како не би били откривени, наводи полиција и додаје да су украдену робу препродавали. Како је саопштено, неки купци су већ идентификовани, а интезивно се ради на проналажењу осталих купаца.

Полиција ће против купаца поднети кривичне пријаве због сумње да су извршили кривично дело прикривања. По истеку мере задржавања Александар Ј. ће бити спроведен надлежном истражном судији, додаје се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи