Читај ми!

Несрећа код Чачка

Осамнаест особа повређено у судару аутобуса и камиона с приколицом који се догодио око поноћи на Ибарској магистрали, у Брђанима код Чачка. Судар изазвао возач аутобуса.

У саобраћајној несрећи која се догодила око поноћи на Ибарској магистрали повређено је 18 особа, од којих три теже, јавља дописник РТС-а из Чачка. 

Несрећа се догодила када је аутобус бањалучког ауто-превозника, којим је из правца Прељине према Љигу управљао Д.Р. (1970) из Бањалуке прешао на леву страну коловоза и директно се сударио са камионом, којим је из супротног правца управљао Б. М. (1962) из Шида, саопштила је полиција.

Начелник саобраћајне полиције у Чачку Драгосав Крџић потврдио је за РТС да је укупно 18 људи повређено и да је већина путника аутобуса из Републике Српске.

На одељењу интензивне неге чачанске болнице налазе се три особе, два мушкарца са лакшим и једна женска особа са тешким телесним повредама, рекао је доктор Слободан Гујаничић за РТС.

Најтеже повреде има возач аутобуса Д.Р. који је превезен у Клинички центар у Крагујевцу и прикључен на апарате за одржавање виталних функција, потврђено је РТС-у у тој установи.

Возач је примљен са тешким повредама главе и лица опасним по живот, а  његово здравствено стање, прати тим крагујевачких лекара.

У Болници у Горњем Милановцу задржани су возач камиона, један путник и једно десетогодишње дете.

Директор Болнице у Горњем Милановцу доктор Миро Лазаревић рекао је да је током ноћи помоћ указана за 28 путника, а да је 20 пуштено на кућно лечење. 

Путници који се налазе у болници у Горњем Милановцу јутрос су рекли да су спавали у време несреће, а да их је пробудио удар. Због тог судара саобраћај у том делу Ибарске магистрале био је отежан више од два сата.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи