Читај ми!

Брачни пар страдао код Алексинца

Градимир С. (85) и Александра С. (80) погинули у саобраћајној несрећи код Алексинца на ауто-путу Београд–Ниш. Ухапшен немачки држављанин који је учествовао у несрећи.

На ауто-путу Београд-Ниш код Алексиначких рудника, у тешкој саобраћајној несрећи погинули су Градимир С. (85) и Александра С. (80), обоје из Београда, саопштила је нишка полиција.

До несреће је дошло када је немачки држављанин Тоткас Д. (37) својим "мерцедесом" у сустизању ударио "југа" београдских таблица у којем су се налазили супружници, а којим је управљао Градимир.

Возач "југа" Градимир С. је на лицу места преминуо, а Александра С. је са повредама опасним по живот превезена у Медицински центар у Алексинцу, где је убрзо преминула.

Од силине ударца "југо" се на ауто-путу окренуо за 180 степени, а пртљаг из аутомобила расут је на све стране.

Секретар нишког Основног суда Саша Динчић рекао је да је Тоткас Д. ухапшен и приведен истражном судији на саслушање.

"За сада смо утврдили да је возило немачких регистрација ударило југа отпозади, али узроци несреће се тек утврђују. Немачки држављанин подвргнут је алкотесту, који је негативан", саопштио је Динчић.

Током увиђаја је утврђено да је у тренутку несреће кочио само возач југа, а не и мерцедеса, па се не искључује могућност да се Тоткас успавао током вожње.

Саобраћај на ауто-путу од Београда ка Нишу код Алексиначких рудника није био у прекиду, јер је једна трака ауто-пута била слободна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи