Читај ми!

Ухапшени пљачкаши златаре у Пожаревцу

Младен Г. и Дејан Л. ухапшени због сумње да су опљачкали златару у Пожаревцу. Полиција пронашла око 2,5 килограма украденог златног накита, закопаног у дворишту куће једног од осумњичених. Због неовлашћеног држања оружја, задржан и отац Младена Г.

Полиција је ухапсила Младана Г. (30) и Дејана Л. (31) из Пожаревца због сумње да су извршили кривично дело разбојништво и прикривање. Задржавање је одређено и Николи Г. (61), оцу Младена Г, због сумње да је извршио кривично дело неовшашћено држање оружја.

Хапшењем осумњичених, након два месеца, расветљена је пљачка златаре "Магдалена" у Пожаревцу.

Пожаревачка полиција је претресом куће Младена Г. и његовог оца Николе Г. пронашла око 2,5 килограма украденог златног накита, закопаног у дворишту.

Током претреса, у подруму куће пронађен је аутоматски пиштољ "шкорпион", за који се сумња да је коришћен у пљачки.

Како је наведено у саопштењу, поред Младена Г. и Дејана Л, полиција сумња да су у разбојништву учествовала још двојица, од којих је један од недавно у затвору у Хрватској. Он је у затвору због сумње да је извршио разбојништво у Сплитској банци, док се за другим осумњиченим трага.

Пљачка пожаревачке златаре "Магдалена" догодила се 19. маја, у јутарњим часовима, када су осумњичени маскирани, са кацигама на главама, уз претњу оружјем одузели око четири килограма златног накита.

У шуми, у близини Велике Мораве, код Љубичевског моста, полиција је пронашла запаљен путнички аутомобил волксваген, за који се такође сумња да је коришћен током пљачке.

Осумњичене је полиција уз кривичну пријаву предала истражном судији Вишег суда у Пожаревцу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи